Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.d santa barbara (1418272) - Cork C.B. (993164) » 131174163: T21/J3/IX

Liga 131174163 Información oficial sobre el partido 131174163 en Hattrick

04.08.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / IX.1569 (177064)

F.C.Marlasca Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlasca' en el partido 1 - 2 Rubenial de León Alineación oficial del equipo 'Rubenial de León' en el partido
0 - 1 Paco Vitorica (50')
Alberto Delaportella (69') 1 - 1
1 - 2 Paco Vitorica (78')
F.C.Marlasca Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlasca' en el partido 1 - 2 Rubenial de León Alineación oficial del equipo 'Rubenial de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Marlasca Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlasca' en el partido 3 - 0 Rubenial de León Alineación oficial del equipo 'Rubenial de León' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Marlasca

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): F.C.Marlasca va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Alberto Delaportella, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Joan Miquel Ponsatí va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Marlasca.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Juan Amaya va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.Marlasca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Marlasca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joan Miquel Ponsatí, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Alberto Delaportella de F.C.Marlasca va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Delaportella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Holguín Garralón de F.C.Marlasca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rubenial de León

Goles Goles

  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paco Vitorica va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rubenial prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Paco Vitorica.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Guillem Vallverdú que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Alberto Urrutia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillem Vallverdú de Rubenial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Alberto Urrutia. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.