Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido de Bóveda (992425) - Kamineitors F.C (799148) » 131163876: T21/J6/IX

Liga 131163876 Información oficial sobre el partido 131163876 en Hattrick

25.08.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / IX.1447 (176942)

Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido 1 - 1 Sapon Alineación oficial del equipo 'Sapon' en el partido
Xofre Louzán (50') 1 - 0
1 - 1 Giuseppe Violante (59')
Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido 1 - 1 Sapon Alineación oficial del equipo 'Sapon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapido de Bóveda Alineación oficial del equipo 'Rapido de Bóveda' en el partido 2 - 0 Sapon Alineación oficial del equipo 'Sapon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de Bóveda

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mate Jandrić va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Xofre Louzán la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 109 Minuto 59 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Eric Farias després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Sapon Giuseppe Violante, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Rapido va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Amadeu Jiménez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Barakaldo es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 71 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Amadeu Jiménez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pieter Barendrecht de Rapido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pieter Barendrecht es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Köbi Brim de Rapido va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 45 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Amadeu Jiménez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Sapon

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Manuel Bugallo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sapon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): Sapon van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 45 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Juan Manuel Bugallo no va ser gens encertat.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): Sapon va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Juan Manuel Bugallo va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sapon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joeri Muns, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Juan Manuel Bugallo de Sapon es va lesionar lleugerament però va poder continuar.