Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gongulators 2 (492925) - CF Muralla (1433541) » 131163485: T21/J6/IX

Liga 131163485 Información oficial sobre el partido 131163485 en Hattrick

25.08.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / IX.1953 (177448)

Neo Venta Alineación oficial del equipo 'Neo Venta' en el partido 0 - 3 Pequeña Loli Alineación oficial del equipo 'Pequeña Loli' en el partido
0 - 1 Ugo Pintore (10')
0 - 2 Jordi Sort (80')
0 - 3 Muzaffer Murat Köklü (85')
Neo Venta Alineación oficial del equipo 'Neo Venta' en el partido 0 - 3 Pequeña Loli Alineación oficial del equipo 'Pequeña Loli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Neo Venta Alineación oficial del equipo 'Neo Venta' en el partido 0 - 5 Pequeña Loli Alineación oficial del equipo 'Pequeña Loli' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neo Venta

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Thomas Almbom no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Hoyuela estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Venta van sortir al contraatac al minut 78, però Marcos Olmos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Manuel Brizuela de Venta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Jorge Quadra-Salcedo de Venta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pequeña Loli

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Ugo Pintore donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Jordi Sort va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Pequeña va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Muzaffer Murat Köklü.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jonatan ''Bössen'' Davidsson es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ard Gadella, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pequeña va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Pedro Vilaça, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pequeña va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ugo Pintore. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Michele Veratti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ard Gadella. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Vilaça de Pequeña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Davide De Sario va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jordi Sort.
  • 095 Minuto 61 (Lesión): Michael Andersson no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Thomas Almbom.