Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juventuscf (773859) - dotxe fc (117772) » 131144045: T21/J4/IX

Liga 131144045 Información oficial sobre el partido 131144045 en Hattrick

11.08.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / IX.2041 (177536)

Elrick's Alineación oficial del equipo 'Elrick's' en el partido 1 - 3 MaGeNTa C.F. Alineación oficial del equipo 'MaGeNTa C.F.' en el partido
Pedro Filipe Falcão (11') 1 - 0
1 - 1 Stratis Chourmouzis (26')
1 - 2 Fernando Fontcuberta (73')
1 - 3 Rudolph Hoare (74')
Elrick's Alineación oficial del equipo 'Elrick's' en el partido 1 - 3 MaGeNTa C.F. Alineación oficial del equipo 'MaGeNTa C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Elrick's Alineación oficial del equipo 'Elrick's' en el partido 2 - 5 MaGeNTa C.F. Alineación oficial del equipo 'MaGeNTa C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elrick's

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Elricks va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pedro Filipe Falcão va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Elricks van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Tomás Soler Valera des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ahmad El-Usman va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alejandro Pinos-Puente. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Elricks per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Delfín Burgo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 39 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alejandro Hijar va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Pierluigi Argio del Elricks ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alejandro Pinos-Puente no s'ho podia creure.

MaGeNTa C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): MaGeNTa van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Stratis Chourmouzis va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fernando Fontcuberta va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a MaGeNTa l'avantatge per 1 - 3. Rudolph Hoare en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Koen Verver va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Yves-Marie Pauwels de MaGeNTa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Fontcuberta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.