Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foça United (310427) - elpupas (436488) » 131125167: T21/J4/IX

Liga 131125167 Información oficial sobre el partido 131125167 en Hattrick

11.08.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / IX.1703 (177198)

FC.Ender Alineación oficial del equipo 'FC.Ender' en el partido 0 - 2 c.h.castellet Alineación oficial del equipo 'c.h.castellet' en el partido
0 - 1 Mario Olarría (25')
0 - 2 Fernando Lecina (36')
FC.Ender Alineación oficial del equipo 'FC.Ender' en el partido 0 - 2 c.h.castellet Alineación oficial del equipo 'c.h.castellet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.Ender Alineación oficial del equipo 'FC.Ender' en el partido 1 - 1 c.h.castellet Alineación oficial del equipo 'c.h.castellet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,6 % 76,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Ender

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gianmaria Biffino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Simon Therkildsen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FC.Ender, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Simon Therkildsen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 201 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lars Arneberg no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Lars Arneberg no oblidarà el que li va passar durant el minut 69. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Kyle Claes de FC.Ender va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Therkildsen.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lars Arneberg.

c.h.castellet

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 en Ermengol Sampere va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Mario Olarría podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de c.h.castellet, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Fernando Lecina va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Iván De Aragón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Ermengol Sampere va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Romà Rubio va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Ermengol Sampere es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Tito Zaballa es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): El jugador de c.h.castellet Valentí Balaguer va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Santiago Gracia va entrar en el seu lloc.