Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.K de Beta (1437178) - Bahia F.S. (438117) » 131123251: T21/J1/IX

Liga 131123251 Información oficial sobre el partido 131123251 en Hattrick

21.07.2007 15:45:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / IX.1796 (177291)

aston vick villa Alineación oficial del equipo 'aston vick villa' en el partido 1 - 0 Jesucristo Español Alineación oficial del equipo 'Jesucristo Español' en el partido
Marc Garcia (80') 1 - 0
aston vick villa Alineación oficial del equipo 'aston vick villa' en el partido 1 - 0 Jesucristo Español Alineación oficial del equipo 'Jesucristo Español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aston vick villa Alineación oficial del equipo 'aston vick villa' en el partido 1 - 1 Jesucristo Español Alineación oficial del equipo 'Jesucristo Español' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aston vick villa

Goles Goles

  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): Héctor Gallego estava destrossat a aquestes alçades de partit. Marc Garcia se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Gabino Valenzuela va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): aston van sortir al contraatac al minut 28, però Gabino Valenzuela va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Gabino Valenzuela va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de aston se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alfonso Vime s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Jesucristo Español

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 72, quan en Héctor Gallego va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Duero de Jesucristo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 6 va fer que Luis Rubio de Jesucristo hagués d'abandonar el terreny de joc. Alfonso Pastor va entrar al terreny de joc per suplir-lo.