Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rafas team (1459673) - dracman (440180) » 131117066: T21/J9/IX

Liga 131117066 Información oficial sobre el partido 131117066 en Hattrick

15.09.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / IX.917 (61188)

club deportivo hollenback Alineación oficial del equipo 'club deportivo hollenback' en el partido 3 - 0 Team Scoria Alineación oficial del equipo 'Team Scoria' en el partido
Juan Enrique Ugalde (10') 1 - 0
Raúl Pertejo (32') 2 - 0
Manuel Izaga (66') 3 - 0
club deportivo hollenback Alineación oficial del equipo 'club deportivo hollenback' en el partido 3 - 0 Team Scoria Alineación oficial del equipo 'Team Scoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
club deportivo hollenback Alineación oficial del equipo 'club deportivo hollenback' en el partido 5 - 0 Team Scoria Alineación oficial del equipo 'Team Scoria' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club deportivo hollenback

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Enrique Ugalde ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, hollenback es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Raúl Pertejo va augmentar l'avantatge de hollenback a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de hollenback al minut 66, que va llançar ajustat al pal en Manuel Izaga. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nélson Queirós de hollenback va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marcus Madison de hollenback va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Menno Boskamp va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Álvaro Sagres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Antona de hollenback va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Juan Enrique Ugalde de hollenback va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Raúl Pertejo de hollenback va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Raúl Moreno va prendre el seu rol al minut 40.

Team Scoria

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scoria va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José María Aja Fernández va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nélson Queirós es va comportar com un juvenil al minut 61 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Severino Lalanda de Scoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.