Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE Bullanga (779713) - Las fieras (1580478) » 131111462: T21/J7/IX

Liga 131111462 Información oficial sobre el partido 131111462 en Hattrick

01.09.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / IX.817 (61088)

AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido 0 - 2 Solamnia F.C. Alineación oficial del equipo 'Solamnia F.C.' en el partido
0 - 1 Sándor Janák (23')
0 - 2 Julián Arce (73')
AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido 0 - 2 Solamnia F.C. Alineación oficial del equipo 'Solamnia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AE Bullanga Alineación oficial del equipo 'AE Bullanga' en el partido 5 - 1 Solamnia F.C. Alineación oficial del equipo 'Solamnia F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE Bullanga

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Jesús Adán del Bullanga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Ignasi Esteva tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ricardo Picón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Barca de Bullanga es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Bullanga es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Assaf Hershcovich no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lech Kałka al camp.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Jesús Adán es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manel Salazar Buitrón.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignasi Esteva de Bullanga s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Solamnia F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Solamnia agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sándor Janák amb mestria.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Solamnia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Julián Arce va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Solamnia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Varela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Solamnia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Artur Malafaia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Solamnia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Torben Skov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marnix Rensonnet de Solamnia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Dorca de Solamnia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marnix Rensonnet de Solamnia va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Rodolfo Bauzá de Solamnia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Sándor Janák es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mauro Dorca.