Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC MINI BARCELONA (995176) - Club de la Lucha (1364847) » 131110896: T21/J6/IX

Liga 131110896 Información oficial sobre el partido 131110896 en Hattrick

25.08.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / IX.807 (61078)

Os Toxos Alineación oficial del equipo 'Os Toxos' en el partido 0 - 0 Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os Toxos Alineación oficial del equipo 'Os Toxos' en el partido 2 - 1 Club_de_la_Lucha Alineación oficial del equipo 'Club_de_la_Lucha' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Toxos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Antonio Hernández del Toxos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Toxos, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Antonio Hernández va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Carlos Brualla va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Carlos Brualla va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Ralph Esteban va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Toxos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): Amb 57 minuts disputats, David Sala gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alejandro Gamarra va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Livio Privitera s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Klavs Stuhr-Ellegaard de Toxos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Klavs Stuhr-Ellegaard de Toxos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 73.

Club_de_la_Lucha

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Marco Antonio Recarte va estar a punt de posar per davant a Club_de_la_Lucha amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krisztián Tichy va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Albert Picó ocupà el lloc d'en Loïc Roger al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Club_de_la_Lucha quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 55 (Lesión): Club_de_la_Lucha es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Justino Patriarca no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ander Melo al camp.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Semblava que Marco Antonio Recarte s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.