Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUANCHOS (1366857) - Alberto Caceres F.C. (1459416) » 131102363: T21/J1/IX

Liga 131102363 Información oficial sobre el partido 131102363 en Hattrick

21.07.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / IX.655 (60926)

Gimnasia y Esgrima de LP Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Esgrima de LP' en el partido 1 - 0 F.C. Khing Alineación oficial del equipo 'F.C. Khing' en el partido
Arie Ridder (21') 1 - 0
Gimnasia y Esgrima de LP Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Esgrima de LP' en el partido 1 - 0 F.C. Khing Alineación oficial del equipo 'F.C. Khing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimnasia y Esgrima de LP Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Esgrima de LP' en el partido 3 - 0 F.C. Khing Alineación oficial del equipo 'F.C. Khing' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnasia y Esgrima de LP

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gimnasia contenien la respiració mentre en Arie Ridder s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jörgen Wästerin per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Germán Martínez Dalmau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Koldo Tomas per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Germán Martínez Dalmau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sıtkı Aykan va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 51 de joc.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jörgen Wästerin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Manel Jovellanos gairebé va marcar per a Gimnasia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jurgen Grabert. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Ilias Sourounis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Germán Martínez Dalmau va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Pau Cascos de Gimnasia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Khing

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Khing sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Platas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aitcheson MacCluskie, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Khing, en Pedro Alemparte, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.