Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catastrofe FC (1432033) - Keßßall (1338193) » 131097749: T21/J9/IX

Liga 131097749 Información oficial sobre el partido 131097749 en Hattrick

15.09.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / IX.572 (60843)

Lata de Pepinillos Alineación oficial del equipo 'Lata de Pepinillos' en el partido 0 - 4 Alaves B Alineación oficial del equipo 'Alaves B' en el partido
0 - 1 Domènec Barrera (10')
0 - 2 Alfonso Ordás (14')
0 - 3 Tobías Román (15')
0 - 4 Desiderio Melonar (50')
Lata de Pepinillos Alineación oficial del equipo 'Lata de Pepinillos' en el partido 0 - 4 Alaves B Alineación oficial del equipo 'Alaves B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lata de Pepinillos Alineación oficial del equipo 'Lata de Pepinillos' en el partido 0 - 7 Alaves B Alineación oficial del equipo 'Alaves B' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lata de Pepinillos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santi Huidobro de Pepinillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xusto Pratas de Pepinillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 63 (Evento clima: sol, OK técnico): En César Castellón va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Alaves B

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Alaves es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Domènec Barrera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Koldo Berrioategortua encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Alfonso Ordás anotar per a Alaves el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Tobías Román va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 3 per a Alaves.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, Alaves va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Desiderio Melonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Ordás va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Frederico Pereira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carles Gironès, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Palau va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Desiderio Melonar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Fernando Morais quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carles Gironès, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Desiderio Melonar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Alaves es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.