Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

burgos.c.f (1461887) - lugopool 2 (800526) » 131095566: T21/J10/IX

Liga 131095566 Información oficial sobre el partido 131095566 en Hattrick

22.09.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / IX.533 (60804)

TILDE F.C Alineación oficial del equipo 'TILDE F.C' en el partido 1 - 2 Sempre Galiza Alineación oficial del equipo 'Sempre Galiza' en el partido
Mauro del Moral (7') 1 - 0
1 - 1 Manuel Romaratezabala (39')
1 - 2 Manuel Romaratezabala (55')
TILDE F.C Alineación oficial del equipo 'TILDE F.C' en el partido 1 - 2 Sempre Galiza Alineación oficial del equipo 'Sempre Galiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TILDE F.C Alineación oficial del equipo 'TILDE F.C' en el partido 0 - 1 Sempre Galiza Alineación oficial del equipo 'Sempre Galiza' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TILDE F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mauro Del Moral, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TILDE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mauro Del Moral, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Morten Wilmar de TILDE va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TILDE va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mauro Del Moral, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 45 (Ocasión de contra por la izquierda): TILDE van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 45, però Nélson Canadas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Harald Prennig de TILDE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Del Moral.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Mauro Del Moral va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de TILDE estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Sempre Galiza

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 39 minuts quan Mauro Gavara va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Manuel Romaratezabala, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Harald Prennig no va poder aturar Manuel Romaratezabala de Sempre, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 55 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Al minut 53, Fernando Domínguez de Sempre va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Juanes.
  • 513 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Juanes es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Musa Jaber va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Guillem Esteve.