Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cártel de Medellín Club de Fútbol (1433871) - fghvvzzxxy (993749) » 131078789: T21/J2/IX

Liga 131078789 Información oficial sobre el partido 131078789 en Hattrick

28.07.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / IX.234 (60505)

Cártel de Medellín Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Cártel de Medellín Club de Fútbol' en el partido 0 - 1 Los Churros Flojos E-F Alineación oficial del equipo 'Los Churros Flojos E-F' en el partido
0 - 1 Grégoire Sedelberger (33')
Cártel de Medellín Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Cártel de Medellín Club de Fútbol' en el partido 0 - 1 Los Churros Flojos E-F Alineación oficial del equipo 'Los Churros Flojos E-F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cártel de Medellín Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Cártel de Medellín Club de Fútbol' en el partido 0 - 2 Los Churros Flojos E-F Alineación oficial del equipo 'Los Churros Flojos E-F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cártel de Medellín Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Víctor Medinilla quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vado Abendaño es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Medinilla de CMCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damián Berdia de CMCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Jacinto Galarraga de CMCF es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 32 va fer que Jacinto Galarraga de CMCF hagués d'abandonar el terreny de joc. Santiago Bauchamp va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Los Churros Flojos E-F

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Grégoire Sedelberger donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Vado Abendaño es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dom Vidal, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dom Vidal va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enol Hernández de Churros va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alejandro Sotorio que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Pablo Mejía va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xepe Gómez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Juan Miguel Echeandía de Churros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.