Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kacunido (775342) - betis barcelona (435647) » 131072746: T21/J3/IX

Liga 131072746 Información oficial sobre el partido 131072746 en Hattrick

04.08.2007 15:40:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / IX.126 (60397)

U.D. Sangreamarilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Sangreamarilla' en el partido 0 - 3 baetulo f.c. Alineación oficial del equipo 'baetulo f.c.' en el partido
0 - 1 Ernst-Jan Enthoven (21')
0 - 2 Cosme Sánchez Paniagua (22')
0 - 3 Miguel Dix (27')
U.D. Sangreamarilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Sangreamarilla' en el partido 0 - 3 baetulo f.c. Alineación oficial del equipo 'baetulo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D. Sangreamarilla Alineación oficial del equipo 'U.D. Sangreamarilla' en el partido 1 - 4 baetulo f.c. Alineación oficial del equipo 'baetulo f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Sangreamarilla

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sangreamarilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Brieuc Durieux va sortir per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al 28, Alejandro Rancel hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Nazario Pedernera. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Sangreamarilla va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Brieuc Durieux va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Nazario Pedernera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Aharon Noyman no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alejandro Rancel no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bradley Sant es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alberto Yepes va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

baetulo f.c.

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Martí Astorga va anar directament als peus de Ernst-Jan Enthoven que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Cosme Sánchez Paniagua va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Dix, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de baetulo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hermano Sobreiro, però la pilota va sortir per sobre del travesser.