Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo Raval (1414701) - LOS ABEDULES (801986) » 131065410: T21/J4/VIII

Liga 131065410 Información oficial sobre el partido 131065410 en Hattrick

11.08.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / VIII.2042 (179585)

Dynamo Raval Alineación oficial del equipo 'Dynamo Raval' en el partido 2 - 2 Atleeeeti Alineación oficial del equipo 'Atleeeeti' en el partido
0 - 1 Marko Letini? (6')
Anssi Viikki (57') 1 - 1
Fredrik Herer (57') 2 - 1
2 - 2 Yusmai Oba (73')
Dynamo Raval Alineación oficial del equipo 'Dynamo Raval' en el partido 2 - 2 Atleeeeti Alineación oficial del equipo 'Atleeeeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Raval Alineación oficial del equipo 'Dynamo Raval' en el partido 1 - 0 Atleeeeti Alineación oficial del equipo 'Atleeeeti' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Raval

Goles Goles

  • 107 Minuto 57 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Anssi Viikki semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Dynamo. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fredrik Herer sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Dynamo Antonio Ruiz quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Quintal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Fredrik Herer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Atleeeeti

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): En Turieno Ascariz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atleeeeti, un peu providencial d'en Marko Letinić va situar el 0-1 al panell digital.
  • 160 Minuto 73 (Gol de falta): Yusmai Oba va empatar per a Atleeeeti, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Brian Steen Hamburger es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atleeeeti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tamir Haj-Shareef, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Oscar Hollstein va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Tamir Haj-Shareef de Atleeeeti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wybo Reijne.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Wybo Reijne va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.