Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Me leeré las reglas (124455) - Petatelcaxi C.F. (796818) » 131064630: T21/J3/VIII

Liga 131064630 Información oficial sobre el partido 131064630 en Hattrick

04.08.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VIII.1753 (179296)

Sheva C.F. Alineación oficial del equipo 'Sheva C.F.' en el partido 3 - 0 Petatelcaxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Petatelcaxi C.F.' en el partido
Jesús Ruano (28') 1 - 0
Alberto Gieco (47') 2 - 0
Petar Stoev (70') 3 - 0
Sheva C.F. Alineación oficial del equipo 'Sheva C.F.' en el partido 3 - 0 Petatelcaxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Petatelcaxi C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sheva C.F. Alineación oficial del equipo 'Sheva C.F.' en el partido 1 - 1 Petatelcaxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Petatelcaxi C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sheva C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Jesús Ruano va donar a Sheva un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sheva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Gieco va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Petar Stoev de Sheva va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dionísio Perequê va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Gunnar Falkander es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yiotis Garofalis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Sheva van sortir al contraatac al minut 76, però Petar Stoev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Sheva van sortir al contraatac al minut 83, però Petar Stoev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de Sheva Veijo Murtonen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Denisas Karakevičius va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ayoze Moro no li va importar gens ni mica.

Petatelcaxi C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ginés Ubieta la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Petatelcaxi havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 77 en Isa Abdullah Khudria va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Marko Ranftl va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Guillermo Bayo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Petatelcaxi havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Besteiro Saiz de Petatelcaxi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Manuel Kratz de Petatelcaxi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Besteiro Saiz de Petatelcaxi va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ginés Ubieta de Petatelcaxi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.