Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

muriedas city (124835) - jajajajaja (801074) » 131053445: T21/J8/VIII

Liga 131053445 Información oficial sobre el partido 131053445 en Hattrick

08.09.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / VIII.1865 (179408)

la qinta del pichi Alineación oficial del equipo 'la qinta del pichi' en el partido 1 - 2 RoKKoLa´s Team Alineación oficial del equipo 'RoKKoLa´s Team' en el partido
0 - 1 Tom Klinter (2')
Claudio Cusinato (13') 1 - 1
1 - 2 André Charfuelan (86')
la qinta del pichi Alineación oficial del equipo 'la qinta del pichi' en el partido 1 - 2 RoKKoLa´s Team Alineación oficial del equipo 'RoKKoLa´s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la qinta del pichi Alineación oficial del equipo 'la qinta del pichi' en el partido 2 - 0 RoKKoLa´s Team Alineación oficial del equipo 'RoKKoLa´s Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la qinta del pichi

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13, Claudio Cusinato va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Claudio Cusinato del qinta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sélim Benslimane va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Claudio Cusinato va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): qinta va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Saverio Di Carlo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ivens Fernández va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jimmy Robertsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Diderick Blancke va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ibon Montes de Oca de qinta es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Juan Llave ocupà el lloc d'en Martín Alejandro Andreau al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de qinta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

RoKKoLa´s Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Tom Klinter va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ibon Montes de Oca.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip RoKKoLa´s va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on André Charfuelan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RoKKoLa´s va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tito Carou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.