Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arrojo (801609) - sanjacobos c.f. (1418172) » 131052857: T21/J2/VIII

Liga 131052857 Información oficial sobre el partido 131052857 en Hattrick

28.07.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VIII.1076 (178619)

STIAUA D'ASTURIES Alineación oficial del equipo 'STIAUA D'ASTURIES' en el partido 0 - 4 sanjacobos c.f. Alineación oficial del equipo 'sanjacobos c.f.' en el partido
0 - 1 Irsyad Thahir (19')
0 - 2 Roger Fredriksson (33')
0 - 3 Irsyad Thahir (55')
0 - 4 Pedro Andrade (58')
STIAUA D'ASTURIES Alineación oficial del equipo 'STIAUA D'ASTURIES' en el partido 0 - 4 sanjacobos c.f. Alineación oficial del equipo 'sanjacobos c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
STIAUA D'ASTURIES Alineación oficial del equipo 'STIAUA D'ASTURIES' en el partido 1 - 2 sanjacobos c.f. Alineación oficial del equipo 'sanjacobos c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STIAUA D'ASTURIES

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Tor Gregersen del DASTURIES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ennio Scalabrino Spadea va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vado Rubio que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ennio Scalabrino Spadea de DASTURIES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Vratislav Korunka de DASTURIES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vratislav Korunka va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

sanjacobos c.f.

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 19 minuts quan Xavier Flaquer va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Irsyad Thahir, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Fredriksson de sanjacobos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 55, Ettore Perrari va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Irsyad Thahir, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 3.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Antonio de Pablo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de sanjacobos, Pedro Andrade, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 64 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Marchesini, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Irsyad Thahir quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jorge Alberto Gutiérrez-Solana, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Øyvind Borgen va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.