Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Aces (775122) - alerta vigo (1434679) » 131045821: T21/J6/VIII

Liga 131045821 Información oficial sobre el partido 131045821 en Hattrick

25.08.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VIII.1853 (179396)

Black Aces Alineación oficial del equipo 'Black Aces' en el partido 2 - 1 pacoporra Alineación oficial del equipo 'pacoporra' en el partido
0 - 1 Joaquim Mollfull (40')
Rainer Kaspers (45') 1 - 1
Bogdan Marin (45') 2 - 1
Black Aces Alineación oficial del equipo 'Black Aces' en el partido 2 - 1 pacoporra Alineación oficial del equipo 'pacoporra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Black Aces Alineación oficial del equipo 'Black Aces' en el partido 3 - 0 pacoporra Alineación oficial del equipo 'pacoporra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Aces

Goles Goles

  • 113 Minuto 45 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rainer Kaspers de Black va aconseguir igualar el partit al minut 45, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 120 Minuto 45 (Gol de falta): Bogdan Marin va donar a Black un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Black va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Garcia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vittorio Perrone.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marcello Giuliato haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Black al minut 41.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Ivo Scheffner va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, José Miguel Gómez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vittorio Perrone va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Portilla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonios Kampourakis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Carlos Portilla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vittorio Perrone va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Portilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, José Miguel Gómez de Black va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonios Kampourakis de Black la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Miguel Gómez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Ninos Papandreou va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Black es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

pacoporra

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 40 minuts quan Joaquim Mollfull va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a pacoporra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joaquim Mollfull va superar els defenses rivals per velocitat al minut 8 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pacoporra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roger Terradas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Manzella de pacoporra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.