Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Derportivo Colomenc (798018) - C.F Valey (119746) » 131034818: T21/J14/VIII

Liga 131034818 Información oficial sobre el partido 131034818 en Hattrick

20.10.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VIII.1711 (179254)

Darkness A.C. Alineación oficial del equipo 'Darkness A.C.' en el partido 0 - 4 Gazte Gorriak Alineación oficial del equipo 'Gazte Gorriak' en el partido
0 - 1 Eufemio Guriezo (58')
0 - 2 Miguel Pichín (85')
0 - 3 Ilyas von Dölmhorst (86')
0 - 4 Ilyas von Dölmhorst (87')
Darkness A.C. Alineación oficial del equipo 'Darkness A.C.' en el partido 0 - 4 Gazte Gorriak Alineación oficial del equipo 'Gazte Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Darkness A.C. Alineación oficial del equipo 'Darkness A.C.' en el partido 0 - 2 Gazte Gorriak Alineación oficial del equipo 'Gazte Gorriak' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darkness A.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dark sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Pardo García, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eufemio Guriezo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Dark al minut 9.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Vicente Piñeiro de Dark va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Diego Ledu de Dark va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carlos Valdés va prendre el seu rol al minut 80.

Gazte Gorriak

Goles Goles

  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Amb 58 minuts jugats, Eufemio Guriezo de Gorriak va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Pichín, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ilyas von Dölmhorst va augmentar l'avantatge de Gorriak a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Gorriak l'avantatge per 0 - 4. Ilyas von Dölmhorst en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Pichín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Gorriak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eugenio Cerecedo va desviar el xut final de Donnie de Reiziger després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gorriak que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ilyas von Dölmhorst, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Fabián Morientes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Gorriak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eugenio Cerecedo va desviar el xut final de Franciszek Plenzler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ilyas von Dölmhorst de Gorriak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Passats 8 minuts de joc, en Eufemio Guriezo de Gorriak va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.