Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.M SPORTIN DE TORREJON (1333480) - at. rinault (798688) » 131032629: T21/J13/VIII

Liga 131032629 Información oficial sobre el partido 131032629 en Hattrick

13.10.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / VIII.1895 (179438)

A.D.M SPORTIN DE TORREJON Alineación oficial del equipo 'A.D.M SPORTIN DE TORREJON' en el partido 0 - 4 at. rinault Alineación oficial del equipo 'at. rinault' en el partido
0 - 1 Kristian Korsgaard (34')
0 - 2 Mirek Roth (39')
0 - 3 Mirek Roth (43')
0 - 4 Enrique Suárez (45')
A.D.M SPORTIN DE TORREJON Alineación oficial del equipo 'A.D.M SPORTIN DE TORREJON' en el partido 0 - 4 at. rinault Alineación oficial del equipo 'at. rinault' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.D.M SPORTIN DE TORREJON Alineación oficial del equipo 'A.D.M SPORTIN DE TORREJON' en el partido 0 - 3 at. rinault Alineación oficial del equipo 'at. rinault' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.M SPORTIN DE TORREJON

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): TORREJON van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Peter Uhrmann no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Aines Jesk s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

at. rinault

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a rinault prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kristian Korsgaard.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a rinault l'avantatge per 0 - 2. Mirek Roth en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Nils Mörndahl va acabar en una passada genial cap al jugador de rinault Mirek Roth, que va marcar el 0 - 3.
  • 118 Minuto 45 (Gol evento especial córner peinado): En Nils Mörndahl entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al rinault, un peu providencial d'en Enrique Suárez va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Adrián Pujol va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kristian Korsgaard després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Felipe Sande va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Silviu Dodrescu de rinault va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 45 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nils Mörndahl després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Felipe Sande va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Felipe Sande va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mirek Roth, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): rinault quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Motlatsi Makue va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrei Pascu després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Felipe Sande va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carlos Cabréllez, jugador de rinault, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Motlatsi Makue, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.