Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Ancacio (991833) - club deportivo luna (773759) » 131030458: T21/J10/VIII

Liga 131030458 Información oficial sobre el partido 131030458 en Hattrick

22.09.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / VIII.1296 (178839)

Bayern de Valls Alineación oficial del equipo 'Bayern de Valls' en el partido 0 - 1 los albóndigas Alineación oficial del equipo 'los albóndigas' en el partido
0 - 1 Antonio Reinoso (71')
Bayern de Valls Alineación oficial del equipo 'Bayern de Valls' en el partido 0 - 1 los albóndigas Alineación oficial del equipo 'los albóndigas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bayern de Valls Alineación oficial del equipo 'Bayern de Valls' en el partido 2 - 1 los albóndigas Alineación oficial del equipo 'los albóndigas' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Valls

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Leroy Pears va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Bayern va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hauge Broe en un 1 contra 1 amb el porter Jair Céspedes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alexa Belu quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Alexa Belu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcelo Cuetos va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Jair Céspedes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58, Hauge Broe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Bayern va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcelo Cuetos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jair Céspedes.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Gerardo Severino va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 el Bayern va posar setge sobre la defensa central visitant però en Lawrence Goder-Nachlinger no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Anšlāvs Lodziņš de Bayern va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Anšlāvs Lodziņš de Bayern per doble groga al minut 53.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henry Gustavsson.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Bayern es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Hauge Broe no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lawrence Goder-Nachlinger al camp.

los albóndigas

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Antonio Reinoso va marcar al minut 71 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philipp Neudorf.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Bernhard Zazacki va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de albóndigas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Anders Stjernbom va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Diego Porta.