Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

independiente juniors (778692) - Ecotrucios (798005) » 131025721: T21/J7/VIII

Liga 131025721 Información oficial sobre el partido 131025721 en Hattrick

01.09.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / VIII.1648 (179191)

CHOCOTRONCOS FC Alineación oficial del equipo 'CHOCOTRONCOS FC' en el partido 1 - 2 SPARTAK BILBAO Alineación oficial del equipo 'SPARTAK BILBAO' en el partido
0 - 1 Dethleff Loehlein (7')
Mateja Gvozdenovi? (15') 1 - 1
1 - 2 Pietro Gottifredi (59')
CHOCOTRONCOS FC Alineación oficial del equipo 'CHOCOTRONCOS FC' en el partido 1 - 2 SPARTAK BILBAO Alineación oficial del equipo 'SPARTAK BILBAO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHOCOTRONCOS FC Alineación oficial del equipo 'CHOCOTRONCOS FC' en el partido 0 - 1 SPARTAK BILBAO Alineación oficial del equipo 'SPARTAK BILBAO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHOCOTRONCOS FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Esmundo Andino se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Dethleff Loehlein que va anotar el 0 - 1 per a SPARTAK sense cap impediment.
  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el CHOCOTRONCOS va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Mateja Gvozdenović aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CHOCOTRONCOS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mateja Gvozdenović, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): CHOCOTRONCOS van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Jordi Reverter no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 46 (Tirita): Al minut 46, Rami Kari de CHOCOTRONCOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

SPARTAK BILBAO

Goles Goles

  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 59, quan Pietro Gottifredi va posar els visitants SPARTAK per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Derek O'Doherty. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mogens Sparre de SPARTAK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Víctor Chávez Gutiérrez va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 58. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 284 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a SPARTAK, Víctor Chávez Gutiérrez va fallar un penal al minut 65, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Palladino de SPARTAK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.