Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Santovenia (989576) - LOS CRACKS BNJ (122446) » 131023740: T21/J2/VIII

Liga 131023740 Información oficial sobre el partido 131023740 en Hattrick

28.07.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VIII.1579 (179122)

Una_altra_cosa Alineación oficial del equipo 'Una_altra_cosa' en el partido 1 - 2 ATLETICO_DE_MADRID Alineación oficial del equipo 'ATLETICO_DE_MADRID' en el partido
0 - 1 Cristian Marcu (38')
Mikko Greijus (40') 1 - 1
1 - 2 Flavio Lusuardi (48')
Una_altra_cosa Alineación oficial del equipo 'Una_altra_cosa' en el partido 1 - 2 ATLETICO_DE_MADRID Alineación oficial del equipo 'ATLETICO_DE_MADRID' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Una_altra_cosa Alineación oficial del equipo 'Una_altra_cosa' en el partido 0 - 3 ATLETICO_DE_MADRID Alineación oficial del equipo 'ATLETICO_DE_MADRID' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Una_altra_cosa

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Hans Foss el va rematar Mikko Greijus amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Una_altra_cosa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Gerónimo Nasjleti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Una_altra_cosa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vlad Ionicã, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Una_altra_cosa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vlad Ionicã, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Roberto Pastore de Una_altra_cosa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

ATLETICO_DE_MADRID

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ATLETICO_DE_MADRID prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Cristian Marcu.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Flavio Lusuardi quedar desmarcat i marcar per a ATLETICO_DE_MADRID al minut 48. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): ATLETICO_DE_MADRID va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Aldo Esteban Vidal va quedar-se sol davant el porter Lauri Mokkala, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aldo Esteban Vidal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Aldo Esteban Vidal de ATLETICO_DE_MADRID, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Siñeriz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kameron Caesar de ATLETICO_DE_MADRID va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Ilija Krsmanović de ATLETICO_DE_MADRID es va lesionar lleugerament però va poder continuar.