Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Cacahuete (1420250) - FC Galloway (440040) » 131013361: T21/J11/VIII

Liga 131013361 Información oficial sobre el partido 131013361 en Hattrick

29.09.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / VIII.1451 (178994)

El ekipo de mestalla Alineación oficial del equipo 'El ekipo de mestalla' en el partido 1 - 0 Los Diablos de Bigues Alineación oficial del equipo 'Los Diablos de Bigues' en el partido
Vincenzo Bisiacchi (47') 1 - 0
El ekipo de mestalla Alineación oficial del equipo 'El ekipo de mestalla' en el partido 1 - 0 Los Diablos de Bigues Alineación oficial del equipo 'Los Diablos de Bigues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El ekipo de mestalla Alineación oficial del equipo 'El ekipo de mestalla' en el partido 1 - 1 Los Diablos de Bigues Alineación oficial del equipo 'Los Diablos de Bigues' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El ekipo de mestalla

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Vincenzo Bisiacchi va donar a mestalla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Per Jæger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lech Sierpiński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Torkild Lyhne gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lech Sierpiński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Moreno Sáenz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Erez Goldwasser ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Los Diablos de Bigues

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): El Diablos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 11 amb un llançament de falta perillós. En Feng Teng Chin però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Diablos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Blancas va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Moreno Sáenz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Daniel Cisneros estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Jerry Root al minut 70 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renato Loi de Diablos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.