Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martintrick (993340) - Burro&Salvia (1458242) » 131013337: T21/J6/VIII

Liga 131013337 Información oficial sobre el partido 131013337 en Hattrick

25.08.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VIII.1451 (178994)

Martintrick Alineación oficial del equipo 'Martintrick' en el partido 2 - 1 cukki team Alineación oficial del equipo 'cukki team' en el partido
0 - 1 Roger Franch (22')
Luciano Barata (39') 1 - 1
Sérgio Resende (75') 2 - 1
Martintrick Alineación oficial del equipo 'Martintrick' en el partido 2 - 1 cukki team Alineación oficial del equipo 'cukki team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Martintrick Alineación oficial del equipo 'Martintrick' en el partido 2 - 0 cukki team Alineación oficial del equipo 'cukki team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martintrick

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Martintrick s'esgargamellaven dempeus per esperonar Luciano Barata que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sérgio Resende ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Martintrick es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Martintrick per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sérgio Resende, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en André Mota va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sérgio Resende va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Xurxo Jirafales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luciano Barata va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pio Bacchin va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Martintrick va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sérgio Resende en un 1 contra 1 amb el porter Xurxo Jirafales, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 es va veure una gran oportunitat per a Martintrick per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luciano Barata, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Clément Got gairebé va marcar per a Martintrick des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

cukki team

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de cukki va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Roger Franch, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): Iban Rojas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cukki que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mariño Aranda Rubio.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Mariño Aranda Rubio de cukki es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Angelo Gilardone de cukki va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.