Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BALBOA (800083) - Cazón en Adobo (801616) » 131009536: T21/J7/VIII

Liga 131009536 Información oficial sobre el partido 131009536 en Hattrick

01.09.2007 15:15:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / VIII.1575 (179118)

Lacuestionesmeterla Alineación oficial del equipo 'Lacuestionesmeterla' en el partido 0 - 2 Cazón en Adobo Alineación oficial del equipo 'Cazón en Adobo' en el partido
0 - 1 Dylan Nivet (34')
0 - 2 Miguel Furnas (80')
Lacuestionesmeterla Alineación oficial del equipo 'Lacuestionesmeterla' en el partido 0 - 2 Cazón en Adobo Alineación oficial del equipo 'Cazón en Adobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lacuestionesmeterla Alineación oficial del equipo 'Lacuestionesmeterla' en el partido 0 - 2 Cazón en Adobo Alineación oficial del equipo 'Cazón en Adobo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lacuestionesmeterla

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Lacuestionesmeterla van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 3 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sybe van Londen no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lacuestionesmeterla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juha Komu va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lacuestionesmeterla Edgar Tschiffely quasi va assolir l'empat al minut 64 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Alcaraz.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dinís Cedrón de Lacuestionesmeterla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cazón en Adobo

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, cazón es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Dylan Nivet es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Miguel Furnas de cazón va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario Calvagno que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Bernardo Silva va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Faria de cazón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernardo Silva.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Mario Calvagno no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Walter Bezzina.