Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO DE ALTAMIROS (774664) - F.C. MODES RENO (990711) » 131006730: T21/J5/VIII

Liga 131006730 Información oficial sobre el partido 131006730 en Hattrick

18.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / VIII.995 (54796)

potros de padiernos Alineación oficial del equipo 'potros de padiernos' en el partido 4 - 1 F.C. MODES RENO Alineación oficial del equipo 'F.C. MODES RENO' en el partido
Martino Anastasio (12') 1 - 0
Martino Anastasio (33') 2 - 0
Maciej Halczuk (72') 3 - 0
Martino Anastasio (87') 4 - 0
4 - 1 Adán Barro (90')
potros de padiernos Alineación oficial del equipo 'potros de padiernos' en el partido 4 - 1 F.C. MODES RENO Alineación oficial del equipo 'F.C. MODES RENO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
potros de padiernos Alineación oficial del equipo 'potros de padiernos' en el partido 2 - 0 F.C. MODES RENO Alineación oficial del equipo 'F.C. MODES RENO' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

potros de padiernos

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): Una falta al minut 12 va provocar un lliure directe. Martino Anastasio el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a padiernos i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 33 minuts de joc. Mentre en Martino Anastasio el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): padiernos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Maciej Halczuk va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Als 87 minuts de joc, els nois de padiernos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Martino Anastasio augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): padiernos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martino Anastasio en un 1 contra 1 amb el porter Beau Blandford, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Daniel Ireland gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Beau Blandford va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Ireland va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en August Dzikoń. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Laina de padiernos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Maciej Halczuk de padiernos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Maciej Halczuk va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de padiernos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

F.C. MODES RENO

Goles Goles

  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 90 en Nicola Torchia va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Adán Barro podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tommaso De Rosa.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Desjuny.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Marchiol de MODES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicola Torchia de MODES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Desjuny es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): MODES es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adrián Garibay no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oscar González Guezno al camp.