Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaimetus F.C (797394) - Huetor CF (436117) » 131005281: T21/J8/VIII

Liga 131005281 Información oficial sobre el partido 131005281 en Hattrick

08.09.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / VIII.969 (54770)

cabaco fc Alineación oficial del equipo 'cabaco fc' en el partido 3 - 3 F. C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F. C. Piratas' en el partido
Alberto Heres (22') 1 - 0
Alberto Martín (27') 2 - 0
Alejandro Jansà (30') 3 - 0
3 - 1 Jochen Burri (38')
3 - 2 Luis Morales (52')
3 - 3 Pablo Marcial (54')
cabaco fc Alineación oficial del equipo 'cabaco fc' en el partido 3 - 3 F. C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F. C. Piratas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
cabaco fc Alineación oficial del equipo 'cabaco fc' en el partido 5 - 3 F. C. Piratas Alineación oficial del equipo 'F. C. Piratas' en el partido
Tiene mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,9 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cabaco fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Alberto Heres va donar a cabaco un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): cabaco va aconseguir el 2 - 0 quan Alberto Martín va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alejandro Jansà va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Martín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Bonada de cabaco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Bonada es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

F. C. Piratas

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats de Piratas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jochen Burri va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Piratas seguien lluitant fins al final. Al minut 52, fruit d'aquests esforços, Luis Morales va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pablo Marcial per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Morales va ridiculitzar a en Eugeniu Iordache amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Jochen Burri, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marin Bercea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Pablo Marcial va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Rubio va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gerard Terroba va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kepa Urrutia.