Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Team Helguera (1435884) - Mil ongasvar ias (124424) » 130981765: T21/J9/VIII

Liga 130981765 Información oficial sobre el partido 130981765 en Hattrick

15.09.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VIII.549 (54350)

Dream Team Helguera Alineación oficial del equipo 'Dream Team Helguera' en el partido 5 - 0 Prosopopeyo Alineación oficial del equipo 'Prosopopeyo' en el partido
Alberto Ludeña (10') 1 - 0
César Muñoz Gómez (32') 2 - 0
Jesús Luis Tato (35') 3 - 0
Alberto Ludeña (38') 4 - 0
César Muñoz Gómez (54') 5 - 0
Dream Team Helguera Alineación oficial del equipo 'Dream Team Helguera' en el partido 5 - 0 Prosopopeyo Alineación oficial del equipo 'Prosopopeyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dream Team Helguera Alineación oficial del equipo 'Dream Team Helguera' en el partido 5 - 0 Prosopopeyo Alineación oficial del equipo 'Prosopopeyo' en el partido
Tiene un resultado normal 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Team Helguera

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Corria el minut 10, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Helguera s'avançava en el marcador després que en Alberto Ludeña xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Helguera va aconseguir el 2 - 0 quan César Muñoz Gómez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jesús Luis Tato, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Helguera.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Helguera va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Ludeña va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Adrián Enveij va anar directament als peus de César Muñoz Gómez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Helguera ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Ludeña, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Helguera Basilio Cruchaga quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juliusz Ignaszak l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Basilio Cruchaga de Helguera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Salvador Navas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Mafé va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Basilio Cruchaga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Malo Cantón de Helguera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Prosopopeyo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Shahriar Hashimi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Farpón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Sergio Mafé de Prosopop va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joaquín Contreras va prendre el seu rol al minut 84.