Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elenrika CF (1419284) - Borja Mon de York (1433030) » 130970197: T21/J3/VIII

Liga 130970197 Información oficial sobre el partido 130970197 en Hattrick

04.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VIII.343 (54144)

FC Helguera Alineación oficial del equipo 'FC Helguera' en el partido 1 - 1 F.S. Joventut Alineación oficial del equipo 'F.S. Joventut' en el partido
0 - 1 Habib Ka (1')
Mickaël Menot (23') 1 - 1
FC Helguera Alineación oficial del equipo 'FC Helguera' en el partido 1 - 1 F.S. Joventut Alineación oficial del equipo 'F.S. Joventut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Helguera Alineación oficial del equipo 'FC Helguera' en el partido 2 - 0 F.S. Joventut Alineación oficial del equipo 'F.S. Joventut' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Helguera

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Mickaël Menot igualava per Helguera en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Alberto de la Cuesta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Helguera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Idamar Viana Silva va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Martí Massana.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Trillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Antonio Goñi de Helguera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto de la Cuesta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuele Tilli s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, Miles Fahy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuele Tilli.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): David Begué va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

F.S. Joventut

Goles Goles

  • 171 Minuto 1 (Gol por el centro): En Habib Ka donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 1 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 5 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 5 per Gojko Josifović va anar a parar a la creueta.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rolf-Günther Zehtner es va comportar com un juvenil al minut 20 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 66 de partit, quan un jugador de Joventut, en Sergio Moreno, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Joventut es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Habib Ka no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Willy Beerepoot al camp.