Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

spallongat (486005) - somy_198 (440467) » 130967105: T21/J14/VIII

Liga 130967105 Información oficial sobre el partido 130967105 en Hattrick

20.10.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VIII.287 (54088)

CUIDAITOCONMISUÑAS Alineación oficial del equipo 'CUIDAITOCONMISUÑAS' en el partido 7 - 0 Deportiva Ponferradina Alineación oficial del equipo 'Deportiva Ponferradina' en el partido
Kiril Georgiev (7') 1 - 0
Kiril Georgiev (8') 2 - 0
Sven-Knut Kletschnig (13') 3 - 0
Frédéric Berthelemy (34') 4 - 0
Roberto Colletti (39') 5 - 0
Robert Budziszewski (77') 6 - 0
Yuval Amsalem (82') 7 - 0
CUIDAITOCONMISUÑAS Alineación oficial del equipo 'CUIDAITOCONMISUÑAS' en el partido 7 - 0 Deportiva Ponferradina Alineación oficial del equipo 'Deportiva Ponferradina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CUIDAITOCONMISUÑAS Alineación oficial del equipo 'CUIDAITOCONMISUÑAS' en el partido 5 - 0 Deportiva Ponferradina Alineación oficial del equipo 'Deportiva Ponferradina' en el partido
Tiene suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUIDAITOCONMISUÑAS

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Víctor Zudaire va anar directament als peus de Kiril Georgiev que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kiril Georgiev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a CUIDAITOCONMISUÑAS.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CUIDAITOCONMISUÑAS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sven-Knut Kletschnig va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CUIDAITOCONMISUÑAS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Frédéric Berthelemy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Roberto Colletti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a CUIDAITOCONMISUÑAS.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yuval Amsalem, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a CUIDAITOCONMISUÑAS.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Frédéric Berthelemy una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Víctor Vives va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robert Budziszewski de CUIDAITOCONMISUÑAS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Ariel Eduardo Conigliaro es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kiril Georgiev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven-Knut Kletschnig de CUIDAITOCONMISUÑAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Sven-Knut Kletschnig de CUIDAITOCONMISUÑAS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Sebastian Løvenkrands es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ariel Eduardo Conigliaro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Toni Pardo.

Deportiva Ponferradina

Goles Goles

  • 109 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 77 minuts Lucash Domecq es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Robert Budziszewski que d'un gran xut va marcar per a CUIDAITOCONMISUÑAS el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ponferradina va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Del Nuevo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hug Gironell de Ponferradina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Hug Gironell de Ponferradina va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Juli Rusiñol va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ponferradina es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Víctor Vázquez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Iu Juanola.