Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mahoni (798160) - manucrack (434040) » 130966278: T21/J3/VIII

Liga 130966278 Información oficial sobre el partido 130966278 en Hattrick

04.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VIII.273 (54074)

Cooper Alineación oficial del equipo 'Cooper' en el partido 2 - 1 Casserres Atletic Alineación oficial del equipo 'Casserres Atletic' en el partido
Krzysztof Grodzki (52') 1 - 0
Pedro Erreguerena (75') 2 - 0
2 - 1 Gottfried Altinmis (78')
Cooper Alineación oficial del equipo 'Cooper' en el partido 2 - 1 Casserres Atletic Alineación oficial del equipo 'Casserres Atletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cooper Alineación oficial del equipo 'Cooper' en el partido 1 - 3 Casserres Atletic Alineación oficial del equipo 'Casserres Atletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cooper

Goles Goles

  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 52 minuts de joc, Krzysztof Grodzki, corrent com un esperitat, superà primer Fernando Dato per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cooper van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Pedro Erreguerena.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Cooper va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Krzysztof Grodzki ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Xavi Lloria s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Carles Molera ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Casserres Atletic

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Gottfried Altinmis de Casserres va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gaute Dimmen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Casserres va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Ossi Karhu va quedar-se sol davant el porter Sebastián Sala, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marcelo Fernandes va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Casserres va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Freerk Kuijer es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Sören Mesch va sortir coix del terreny de joc, substituït per Piero Lanza. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.