Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jiglypuf (995162) - Camuño ACF (439275) » 130962718: T21/J8/VIII

Liga 130962718 Información oficial sobre el partido 130962718 en Hattrick

08.09.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / VIII.209 (54010)

jiglypuf Alineación oficial del equipo 'jiglypuf' en el partido 1 - 3 Camuño ACF Alineación oficial del equipo 'Camuño ACF' en el partido
0 - 1 Manuel Rey León (24')
0 - 2 Isidro Fernández Sarasola (27')
0 - 3 Ilkka Kokkola (28')
Frank Kammer (70') 1 - 3
jiglypuf Alineación oficial del equipo 'jiglypuf' en el partido 1 - 3 Camuño ACF Alineación oficial del equipo 'Camuño ACF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
jiglypuf Alineación oficial del equipo 'jiglypuf' en el partido 2 - 3 Camuño ACF Alineación oficial del equipo 'Camuño ACF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jiglypuf

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passava el minut 70 del matx, quan l'atent Frank Kammer va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): jiglypuf va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Arozena va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Olivier Guglielmi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 60 (Ocasión de falta): Lennard Vreeman va xutar una falta al minut 60 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Camuño ACF

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, Camuño es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manuel Rey León es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Isidro Fernández Sarasola, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ilkka Kokkola de Camuño l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 28 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Humphrey Zengers quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Agulló, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Camuño quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rauls Labulis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Rauls Labulis de Camuño va fallar un penal al minut 59. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Humphrey Zengers va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però David Agulló va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sérgio Silvino va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 67 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Fryderyk Kacprzyński de Camuño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hafız Yıldırım de Camuño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fryderyk Kacprzyński es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.