Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilboko Uretan (1431643) - C.F Burtos y Bujeros (796463) » 130957529: T21/J14/VIII

Liga 130957529 Información oficial sobre el partido 130957529 en Hattrick

20.10.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VIII.116 (53917)

Racing Real Alineación oficial del equipo 'Racing Real' en el partido 1 - 2 c.d covadonga Alineación oficial del equipo 'c.d covadonga' en el partido
0 - 1 Sacha Satter (3')
Carlos Melgosa (7') 1 - 1
1 - 2 Sorin Diaconu (44')
Racing Real Alineación oficial del equipo 'Racing Real' en el partido 1 - 2 c.d covadonga Alineación oficial del equipo 'c.d covadonga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Real Alineación oficial del equipo 'Racing Real' en el partido 1 - 1 c.d covadonga Alineación oficial del equipo 'c.d covadonga' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Real

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Carlos Melgosa van servir per superar a l'últim defensor, en Rubén Rumbo. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Racing cantant "Carlos Melgosa selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raimon Higuita, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Karlos Muñoz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Carlos Melgosa va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Carlos Melgosa quasi empata el partit per a Racing, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimon Higuita de Racing es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Tihomir Gregurec de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Carlos Melgosa de Racing va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Racing, en Karlos Muñoz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

c.d covadonga

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sacha Satter que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a covadonga.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sorin Diaconu va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): covadonga van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Tonny Drenthen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del covadonga sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuel Naval, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florian Buur.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Ronny Schumacker de covadonga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.