Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madridfcs (487085) - Alcorcon (309971) » 130955146: T21/J3/VIII

Liga 130955146 Información oficial sobre el partido 130955146 en Hattrick

04.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VIII.74 (53875)

MontgoFC Alineación oficial del equipo 'MontgoFC' en el partido 0 - 2 Cheperudeta Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cheperudeta Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Nil Muntadas (38')
0 - 2 Bohumil Hamrath (70')
MontgoFC Alineación oficial del equipo 'MontgoFC' en el partido 0 - 2 Cheperudeta Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cheperudeta Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MontgoFC Alineación oficial del equipo 'MontgoFC' en el partido 0 - 3 Cheperudeta Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Cheperudeta Club de Futbol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MontgoFC

Cheperudeta Club de Futbol

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bohumil Hamrath va treure un córner llarg cap al segon pal que en Nil Muntadas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bohumil Hamrath va augmentar l'avantatge de Cheperudeta a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Nil Muntadas va poder marcar per a Cheperudeta en un servei de cantonada picat per en Bohumil Hamrath quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Jan Lyhsten va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Samuel Abecassis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sandro Scholtzhauer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jan Lyhsten de Cheperudeta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Jan Lyhsten quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Samuel Abecassis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Johann Fokkens va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piercarlo Coccia de Cheperudeta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Johann Fokkens de Cheperudeta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.