Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CLUB DEPORTIVO BELMONTE (796394) - Hattrick Generation FC (1455744) » 130954888: T21/J11/VIII

Liga 130954888 Información oficial sobre el partido 130954888 en Hattrick

29.09.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / VIII.69 (53870)

Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva' en el partido 2 - 1 Canela FC Alineación oficial del equipo 'Canela FC' en el partido
0 - 1 Jose Miguel Irarrázaval (4')
Hans Joerg Weixelbaum (16') 1 - 1
Alberto Álvarez (20') 2 - 1
Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva' en el partido 2 - 1 Canela FC Alineación oficial del equipo 'Canela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unión Deportiva Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva' en el partido 1 - 0 Canela FC Alineación oficial del equipo 'Canela FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Deportiva

Goles Goles

  • 107 Minuto 16 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hans Joerg Weixelbaum semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Deportiva. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Deportiva contenien la respiració mentre en Alberto Álvarez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Hans Joerg Weixelbaum va estar a punt d'empatar per a Deportiva quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Patrik Ekenling va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kobus Thate va rematar alt.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Leonardo Vásquez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Álvarez de Deportiva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alberto Álvarez de Deportiva per doble groga al minut 51.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Per Martinsson es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Deportiva, en Felipe Coscarón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Canela FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Jose Miguel Irarrázaval va marcar al minut 4 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kike Trujillo de Canela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Navas de Canela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hugo Sandoval va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Berrendero.
  • 095 Minuto 52 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Berrendero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kévin Durant.