Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORD FARLINE (776476) - F.C Quintanar de la Orden (119134) » 130954363: T21/J5/VIII

Liga 130954363 Información oficial sobre el partido 130954363 en Hattrick

18.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / VIII.60 (53861)

TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 1 - 3 esos friends Alineación oficial del equipo 'esos friends' en el partido
0 - 1 Jeff Pannell (3')
0 - 2 Charlie Geenen (48')
0 - 3 Paulo Florêncio (79')
Albertino Coura (80') 1 - 3
TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 1 - 3 esos friends Alineación oficial del equipo 'esos friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TITAN A.E. F.C. Alineación oficial del equipo 'TITAN A.E. F.C.' en el partido 1 - 2 esos friends Alineación oficial del equipo 'esos friends' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TITAN A.E. F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): TITAN no perdien la fe, i al minut 80 del partit, Albertino Coura va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): David Tibaldi de TITAN va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 204 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Paulus van Witsen es va posar les mans a la cara després que al minut 67 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antoni Latocha de TITAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

esos friends

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jeff Pannell va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Charlie Geenen de friends va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paulo Florêncio de friends l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ntinos Mparovios ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 Juan Luis Salinas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ntinos Mparovios, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de friends, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Charlie Geenen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jeff Pannell no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.