Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COMA'S TEAM (991789) - MiNiDioSeS F.C. (993458) » 130951490: T21/J3/VIII

Liga 130951490 Información oficial sobre el partido 130951490 en Hattrick

04.08.2007 15:10:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VIII.9 (53810)

elekipodeldiez Alineación oficial del equipo 'elekipodeldiez' en el partido 0 - 4 MiNiDioSeS F.C. Alineación oficial del equipo 'MiNiDioSeS F.C.' en el partido
0 - 1 Krzysztof Godowski (45')
0 - 2 Krzysztof Godowski (66')
0 - 3 Thomas Lindgaard (77')
0 - 4 Thomas Lindgaard (80')
elekipodeldiez Alineación oficial del equipo 'elekipodeldiez' en el partido 0 - 4 MiNiDioSeS F.C. Alineación oficial del equipo 'MiNiDioSeS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
elekipodeldiez Alineación oficial del equipo 'elekipodeldiez' en el partido 0 - 2 MiNiDioSeS F.C. Alineación oficial del equipo 'MiNiDioSeS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elekipodeldiez

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip elekipodeldiez Remon van Rooijen quasi marca al minut 23 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Johan Steffens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sean Pattyn va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Antonio Alonso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 45 (Ocasión de contra de falta): El elekipodeldiez va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Christian Zebedeo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 214 Minuto 45 (Ocasión de penalti): elekipodeldiez tenia un penal al seu favor al minut 45, però el porter va aturar el xut de Christian Zebedeo amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Antonio Alonso, t'estimo!!!''

MiNiDioSeS F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): En Krzysztof Godowski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 45 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Thomas Lindgaard va anar directament als peus de Krzysztof Godowski que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Thomas Lindgaard va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 0 - 3 per a MiNiDioSeS.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Usmar Schmette va pentinar un córner cap al segon pal que Thomas Lindgaard va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MiNiDioSeS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Chen Buaron va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Chen Buaron va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manuel Zarra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Timotheus Jager, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MiNiDioSeS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Timotheus Jager de MiNiDioSeS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Juan Miguel Ballado de MiNiDioSeS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Chen Buaron de MiNiDioSeS va abandonar el terreny de joc després de 45 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alex Gottér va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de MiNiDioSeS, en Evgeny Golovenko, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.