Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Barça 1 (487806) - HBC FC (47873) » 130947851: T21/J1/VII

Liga 130947851 Información oficial sobre el partido 130947851 en Hattrick

21.07.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / VII.968 (39004)

Vikings of Coruña Alineación oficial del equipo 'Vikings of Coruña' en el partido 1 - 3 Full Stars Alineación oficial del equipo 'Full Stars' en el partido
0 - 1 Sílvio Galhardo (8')
0 - 2 Mauro Michellini (10')
0 - 3 Sílvio Galhardo (58')
Giovanni Melchiorre (62') 1 - 3
Vikings of Coruña Alineación oficial del equipo 'Vikings of Coruña' en el partido 1 - 3 Full Stars Alineación oficial del equipo 'Full Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vikings of Coruña Alineación oficial del equipo 'Vikings of Coruña' en el partido 2 - 3 Full Stars Alineación oficial del equipo 'Full Stars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vikings of Coruña

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Giovanni Melchiorre trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Vikings va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Giovanni Melchiorre va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jesús Ángel Xamar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 35 (Ocasión de falta): Vikings va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 35, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Mardones de Vikings es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kevin Stauder de Vikings es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Després de 63 minuts jugats, Jani Perkat es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marko Österholm.

Full Stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Mauro Michellini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Stars, Sílvio Galhardo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mauro Michellini de Stars va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Stars va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sílvio Galhardo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Einer Mikkelsen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Stars va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Jetse Hengeveld va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tuur Leduc de Stars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Ulf Hovind es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Robustiano Chavarri.