Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lardones (800107) - thriller f. c. (440808) » 130939054: T21/J13/VII

Liga 130939054 Información oficial sobre el partido 130939054 en Hattrick

13.10.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / VII.810 (38846)

palomitas Alineación oficial del equipo 'palomitas' en el partido 2 - 0 florentino boys Alineación oficial del equipo 'florentino boys' en el partido
Erich Blumberg (62') 1 - 0
Erich Blumberg (74') 2 - 0
palomitas Alineación oficial del equipo 'palomitas' en el partido 2 - 0 florentino boys Alineación oficial del equipo 'florentino boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
palomitas Alineación oficial del equipo 'palomitas' en el partido 3 - 0 florentino boys Alineación oficial del equipo 'florentino boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palomitas

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a palomitas va ser Erich Blumberg.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Als 74 minuts de joc, els nois de palomitas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Erich Blumberg augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): palomitas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Olli Hällfors va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Patryk Musielak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de palomitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erich Blumberg de palomitas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

florentino boys

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Olli Hällfors va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jamey Hess va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kjell Furnes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Bengt Carlsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kjell Furnes va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bengt Carlsson des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Bagazgoitia de florentino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Després de 19 minuts, florentino va veure com el seu jugador Antonio Presno havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Daniel Tavares entraria per ocupar el seu lloc.