Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the usureros team (308979) - Antivirus B (799602) » 130935896: T21/J8/VII

Liga 130935896 Información oficial sobre el partido 130935896 en Hattrick

08.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / VII.754 (38790)

the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 3 - 3 PiFa TeaM Alineación oficial del equipo 'PiFa TeaM' en el partido
0 - 1 Olaf Angustia (7')
Teo Dumi? (16') 1 - 1
1 - 2 Jarkko Kähärä (42')
Flurin Pauletto (58') 2 - 2
Armando Puellas (59') 3 - 2
3 - 3 Andrea Busin (74')
the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 3 - 3 PiFa TeaM Alineación oficial del equipo 'PiFa TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
the usureros team Alineación oficial del equipo 'the usureros team' en el partido 6 - 0 PiFa TeaM Alineación oficial del equipo 'PiFa TeaM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the usureros team

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Gatsha Ramaala es va complicar la vida al minut 7 intentant esquivar Olaf Angustia en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del PiFa, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Després de 16 minuts de partit, Teo Dumić igualava per usureros en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Flurin Pauletto s'emportà una gran ovació del públic local al minut 58, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passats 59 minuts, Armando Puellas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. usureros es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a usureros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Flurin Pauletto, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): usureros va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Dezider Kúštik va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Armando Puellas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Gatsha Ramaala quasi dona a usureros l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armando Puellas de usureros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Armando Puellas de usureros es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 61.

PiFa TeaM

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jarkko Kähärä que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a PiFa.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Andrea Busin que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Gatsha Ramaala? Un error clamorós seu va donar a Olaf Angustia una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jarkko Kähärä que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jarkko Kähärä de PiFa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Romagnolli.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Ivan Steiner va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alexandrino Gordo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jair Cozzi, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.