Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiz.F.C (772159) - Aquinas C.F. (777650) » 130934422: T21/J5/VII

Liga 130934422 Información oficial sobre el partido 130934422 en Hattrick

18.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / VII.728 (38764)

C.A España de cueto Alineación oficial del equipo 'C.A España de cueto' en el partido 1 - 1 Aquinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aquinas C.F.' en el partido
Dylan De Cruz (12') 1 - 0
1 - 1 Stefano Chiarito (75')
C.A España de cueto Alineación oficial del equipo 'C.A España de cueto' en el partido 1 - 1 Aquinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aquinas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.A España de cueto Alineación oficial del equipo 'C.A España de cueto' en el partido 1 - 3 Aquinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Aquinas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A España de cueto

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del España contenien la respiració mentre en Dylan De Cruz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iba N'Diaye va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Frio de España va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lee Feng Wee de España es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jérémy Larcade s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Aquinas C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Stefano Chiarito va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Akis Eleftheroudakis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 264 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Passat el minut 60 de partit, Aquinas va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Flavien Lozano, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Aquinas va estar a punt d'empatar al 67 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Darius Moore que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor Rothenbühler.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76, Masafumi Kamata de Aquinas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.