Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adritaker (121374) - halo 4 .fc real (777719) » 130934091: T21/J6/VII

Liga 130934091 Información oficial sobre el partido 130934091 en Hattrick

25.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VII.722 (38758)

Les Corts F.C. Alineación oficial del equipo 'Les Corts F.C.' en el partido 0 - 1 FCBordaberri Alineación oficial del equipo 'FCBordaberri' en el partido
0 - 1 Benjamin Langelund (80')
Les Corts F.C. Alineación oficial del equipo 'Les Corts F.C.' en el partido 0 - 1 FCBordaberri Alineación oficial del equipo 'FCBordaberri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Les Corts F.C. Alineación oficial del equipo 'Les Corts F.C.' en el partido 1 - 3 FCBordaberri Alineación oficial del equipo 'FCBordaberri' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Corts F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Angelo Iannone del Corts ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): Joni Lipsonen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Corts que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 61 per blocar una centrada d'en Gifré Brossa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Corts.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Andrea Milia de Corts va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Corts es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Eduardo Llorca no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Joni Lipsonen al camp.

FCBordaberri

Goles Goles

  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador de FCBordaberri Benjamin Langelund va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 80 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): El FCBordaberri va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 36 amb un llançament de falta perillós. En Mirko Di Liberto però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Tomi-Pekka Tolvi de FCBordaberri, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): FCBordaberri quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pekka Kanervala va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Pekka Kanervala, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCBordaberri va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mário Pacheco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamin Langelund de FCBordaberri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Mário Pacheco de l'equip FCBordaberri, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomi-Pekka Tolvi de FCBordaberri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Tomi-Pekka Tolvi no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.