Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sabugo f. c. (994598) - Loco's Team (990296) » 130929419: T21/J14/VII

Liga 130929419 Información oficial sobre el partido 130929419 en Hattrick

20.10.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VII.638 (38674)

LLugones Alineación oficial del equipo 'LLugones' en el partido 1 - 2 Loco's Team Alineación oficial del equipo 'Loco's Team' en el partido
Sergio Bejarano (15') 1 - 0
1 - 1 Ismael Quaresma (40')
1 - 2 Francisco Alos (50')
LLugones Alineación oficial del equipo 'LLugones' en el partido 1 - 2 Loco's Team Alineación oficial del equipo 'Loco's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LLugones Alineación oficial del equipo 'LLugones' en el partido 1 - 0 Loco's Team Alineación oficial del equipo 'Loco's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLugones

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 15 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Sergio Bejarano llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 109 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 50 minuts Bart Aalderen es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Francisco Alos que d'un gran xut va marcar per a Locos el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sebastián Arce Janariz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Giorgio Barendregt va fer una magnífica aturada al minut 64, tot i el bon llançament de falta de Sergio Bejarano.
  • 214 Minuto 87 (Ocasión de penalti): En Sergio Bejarano va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 87. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abba Sulaiman de LLugones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastián Arce Janariz de LLugones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Sergio Bejarano va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de LLugones estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Loco's Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Ismael Quaresma va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Locos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Chris Scadden, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Francisco Alos va marcar al minut 45 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Alos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Alos de Locos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean-Martin Deschamps de Locos es va guanyar la targeta groga merescudament.