Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FSV Rocco Weissbier (799702) - mangester citi (991829) » 130928799: T21/J13/VII

Liga 130928799 Información oficial sobre el partido 130928799 en Hattrick

13.10.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / VII.627 (38663)

FSV Rocco Weissbier Alineación oficial del equipo 'FSV Rocco Weissbier' en el partido 2 - 1 Dolços Malsons Alineación oficial del equipo 'Dolços Malsons' en el partido
Franciszek Berlik (2') 1 - 0
Mehmet Ertok (30') 2 - 0
2 - 1 Emil Kalkun (82')
FSV Rocco Weissbier Alineación oficial del equipo 'FSV Rocco Weissbier' en el partido 2 - 1 Dolços Malsons Alineación oficial del equipo 'Dolços Malsons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FSV Rocco Weissbier Alineación oficial del equipo 'FSV Rocco Weissbier' en el partido 4 - 2 Dolços Malsons Alineación oficial del equipo 'Dolços Malsons' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FSV Rocco Weissbier

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Weissbier va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Franciszek Berlik va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Weissbier va aconseguir el 2 - 0 quan Mehmet Ertok va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 12 (Ocasión de penalti): En Pedro Filipe Botelho va llançar un penal al minut 12. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Franciszek Berlik va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tore Høgh.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Iñaki Julià de Weissbier va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Weissbier es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Filipe Botelho no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pentti Saranpää al camp.

Dolços Malsons

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Malsons seguien lluitant fins al final. Al minut 82, fruit d'aquests esforços, Emil Kalkun va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Malsons van seguir progressant per la banda dreta. Pedro Velázquez va tenir la seva oportunitat al minut 51, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Malsons va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 68, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marcel Elsterweide.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ricardo Paredes s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.