Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los de la felip@ (488786) - Vilaficionats cf villarreal (313738) » 130927798: T21/J14/VII

Liga 130927798 Información oficial sobre el partido 130927798 en Hattrick

20.10.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VII.609 (38645)

F.C.Catenacio Alineación oficial del equipo 'F.C.Catenacio' en el partido 2 - 3 Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido
0 - 1 Salvador Cabrera (8')
0 - 2 Bego Hasovic (12')
Armando Menéndez (25') 1 - 2
1 - 3 Mateusz Rek (30')
Armando Menéndez (87') 2 - 3
F.C.Catenacio Alineación oficial del equipo 'F.C.Catenacio' en el partido 2 - 3 Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C.Catenacio Alineación oficial del equipo 'F.C.Catenacio' en el partido 1 - 5 Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Catenacio

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Armando Menéndez trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Armando Menéndez de Catenacio va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Àlex Llaneras no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eberhart Gijsbertsen de Catenacio es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, José María Grana de Catenacio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vilaficionats cf villarreal

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Vilaficionats es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Salvador Cabrera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bego Hasovic va augmentar l'avantatge de Vilaficionats a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Mateusz Rek va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 1 - 3 per a Vilaficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Mateusz Rek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Cesare Mulazzani de Vilaficionats va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felix Schweitzer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Ewoud van Iperen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pablo Azcona, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Salvador Cabrera de Vilaficionats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.