Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tranka (490565) - campeonesss (492012) » 130923050: T21/J4/VII

Liga 130923050 Información oficial sobre el partido 130923050 en Hattrick

11.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / VII.525 (38561)

Capitan Haddock Alineación oficial del equipo 'Capitan Haddock' en el partido 4 - 0 Atlantic Team Alineación oficial del equipo 'Atlantic Team' en el partido
Edward Jacob (14') 1 - 0
Moisés Fernández Rodríguez (33') 2 - 0
Edward Jacob (47') 3 - 0
Edward Jacob (75') 4 - 0
Capitan Haddock Alineación oficial del equipo 'Capitan Haddock' en el partido 4 - 0 Atlantic Team Alineación oficial del equipo 'Atlantic Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capitan Haddock Alineación oficial del equipo 'Capitan Haddock' en el partido 2 - 0 Atlantic Team Alineación oficial del equipo 'Atlantic Team' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capitan Haddock

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Edward Jacob llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Capitan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Moisés Fernández Rodríguez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): El gol de falta de Edward Jacob sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 47 i ampliar l'avantatge de Capitan a 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Capitan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edward Jacob progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Aureliano Luxilde, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 45 (Ocasión de falta): En Edward Jacob es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Jesús Miranda de Capitan gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aureliano Luxilde de Capitan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Moisés Fernández Rodríguez de Capitan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Tuomo Ollula de Capitan va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): Jesús Miranda estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Atlantic Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlantic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Santiago Medrano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Cantarero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Sá Carneiro de Atlantic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Peik Kapanen de Atlantic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Torregrossa va prendre el seu rol al minut 72.