Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC canteranos (796966) - Thorpe (775597) » 130916526: T21/J11/VII

Liga 130916526 Información oficial sobre el partido 130916526 en Hattrick

29.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / VII.408 (38444)

terracita Alineación oficial del equipo 'terracita' en el partido 1 - 1 angelesdepontevedra Alineación oficial del equipo 'angelesdepontevedra' en el partido
W?odzimierz Borys (41') 1 - 0
1 - 1 Ludwig Voetsch (61')
terracita Alineación oficial del equipo 'terracita' en el partido 1 - 1 angelesdepontevedra Alineación oficial del equipo 'angelesdepontevedra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
terracita Alineación oficial del equipo 'terracita' en el partido 2 - 0 angelesdepontevedra Alineación oficial del equipo 'angelesdepontevedra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

terracita

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): terracita va agafar avantatge al minut 41 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Włodzimierz Borys fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Miquel Ramis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de terracita.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Włodzimierz Borys quasi dona a terracita l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jorge Reinoso va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Álvaro Palacios rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mãdãlin Vasilescu al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Toba va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): terracita va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miquel Ramis en un 1 contra 1 amb el porter Mãdãlin Vasilescu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Enrique Toba del terracita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Álvaro Palacios de terracita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Rafael Rojas de terracita va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Oliveira va prendre el seu rol al minut 21.

angelesdepontevedra

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ludwig Voetsch que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): angelesdepontevedra va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Àlex Manresa es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olav Strand-Grindstein de angelesdepontevedra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 54 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gérôme Korthout va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Candido Palazzi.