Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wassita (117837) - Trabenco19 (125270) » 130916279: T21/J3/VII

Liga 130916279 Información oficial sobre el partido 130916279 en Hattrick

04.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VII.404 (38440)

No Contaban con mi Astucia Alineación oficial del equipo 'No Contaban con mi Astucia' en el partido 2 - 3 Thorrevelilla Alineación oficial del equipo 'Thorrevelilla' en el partido
0 - 1 Álvaro Amorim (6')
Valterio Temprano (18') 1 - 1
1 - 2 José Orejón (28')
Valterio Temprano (84') 2 - 2
2 - 3 Álvaro Amorim (85')
No Contaban con mi Astucia Alineación oficial del equipo 'No Contaban con mi Astucia' en el partido 2 - 3 Thorrevelilla Alineación oficial del equipo 'Thorrevelilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
No Contaban con mi Astucia Alineación oficial del equipo 'No Contaban con mi Astucia' en el partido 2 - 2 Thorrevelilla Alineación oficial del equipo 'Thorrevelilla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,0 % 15,0 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No Contaban con mi Astucia

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Valterio Temprano s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Contaban s'esgargamellaven dempeus per esperonar Valterio Temprano que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Branimir Frkić va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Abdellah Khawwas.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Contaban puguin veure en Abdellah Khawwas jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Szymon Ryszko el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Thorrevelilla

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Flávio Alencar va anar directament als peus de Álvaro Amorim que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Orejón va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): José Jeantes estava destrossat a aquestes alçades de partit. Álvaro Amorim se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Álvaro Amorim, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Thorrevelilla va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Álvaro Amorim, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Thorrevelilla va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Marquès de Thorrevelilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Raúl Fradejas de Thorrevelilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81 del partit, Miguel Marquès de l'equip Thorrevelilla, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Guillermo Álvarez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Antonio Martínez.